Welk stoffen luiersysteem is het juiste?

Zelfs in tijden van Corona moet het leven op de een of andere manier doorgaan, daarom dacht ik bij mezelf: ik zal gewoon NIETS doen aan dit huidige onderwerp, dat ons al genoeg heeft gedomineerd en ons zenuwen kost, maar in plaats daarvan beginnen met een serie over een onderwerp dat ik erg leuk vind ligt dicht bij het hart: katoenen luiers.

Als u heeft besloten katoenen luiers te kopen en u zich nu afvraagt ​​wat de beste stoffen luier of het beste stoffen luiersysteem is, bent u bij ons aan het juiste adres.
Ik kijk uit naar deze serie en hoop dat ik je veel nieuwe feiten en informatie kan geven over een onderwerp dat naar mijn mening steeds belangrijker zal en moet worden.
Ik hoop dat je veel luierkennis over de Stoffys mee kunt nemen en als je nog twijfelt kan ik je overtuigen van katoenen luiers!

Wegwerpluiers kunnen niet onze toekomst zijn!

Wegwerpluiers leveren niet alleen bergen afval op, maar beschadigen ook onze baby’s en het milieu met hun soms twijfelachtige ingrediënten. Ik zou ook graag in een apart artikel dieper op dit onderwerp ingaan.
We hebben allemaal een verantwoordelijkheid en zelfs als je vaak gefrustreerd bent door je eigen machteloosheid als gevolg van huidige wereldgebeurtenissen (of ben ik het gewoon?), Is het de moeite waard om bij jezelf te blijven en veranderingen op kleine schaal door te sturen.

Het beklimmen van de hoogste berg begint ook met de eerste stap.

Maar voldoende filosoferend komen we bij het eigenlijke onderwerp.
Om katoenen luiers te begrijpen en een keuze voor jezelf te kunnen maken, moet men allereerst de verschillende bestaande stoffen luiersystemen kennen en begrijpen.
Toen katoenen luiers in Nederland verschenen, waren er eigenlijk alleen de bekende mousseline-luiers. Ik was er nog steeds mee ingebakerd door mijn moeder.
Dat beeld is duidelijk al lang veranderd, en tegenwoordig zijn er talloze verschillende fabrikanten en luiersystemen. Er is niet langer HET stoffen luiersysteem of de luier voor alle situaties.
Van babyluiers tot pasgeborenen of XXL-luiers, alles-in-één, alles-in-twee, broekluiers, zakluiers en en en … niets te wensen over.

Katoenen luiers kun je overigens ook tweedehands kopen.