De juiste wenskaart voor iedere gelegenheid: inspiratie voor verschillende ontwerpmogelijkheden

Er zijn allerlei verschillende soorten wenskaarten. Dit kunnen feestelijke kaarten zijn, maar ook kaarten om iemand bijvoorbeeld een hart onder de riem te steken. Door een kaart te sturen laat je weten dat je aan iemand denkt. Je stuurt een persoonlijke boodschap waar je tijd en energie in hebt gestoken. Er zijn allerlei soorten kaarten die je kunt sturen voor verschillende gelegenheden. Wij benoemen drie soorten wenskaarten met daarbij verschillende ontwerpmogelijkheden ter inspiratie. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder en kom erachter!

De beterschapskaart

De beterschapskaart stuur je wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken. Deze kaart kun je bijvoorbeeld sturen wanneer iemand een blessure heeft of voor een langere tijd ziek is. Je kunt kiezen voor een kaart met beterschapswens, zoals “get well soon”. Het kan natuurlijk ook zijn dat mensen ziek zijn en weten dat ze niet meer beter worden. Het is dan moeilijk om te bedenken wat je wilt zeggen. In deze situatie kun je ervoor kiezen om een kaart te sturen met tekst waaruit blijkt dat je aan de ontvanger denkt. Denk bijvoorbeeld aan “een hele dikke knuffel”. Met een beterschapskaart van Blijkaartje kun jij in elke vervelende situatie iemand een hart onder de riem steken.

De geslaagd kaart

Is een familielid, vriend of vriendin geslaagd voor bijvoorbeeld een opleiding of rijbewijs? Dan is het natuurlijk leuk om hem of haar te verrassen met een mooie kaart. Voor elke gelegenheid vind je de juiste kaart in een winkel, maar je kunt de kaart natuurlijk ook zelf ontwerpen. Op deze manier laat je zien hoe trots je bent op de ontvanger. Wist je dat je ook een kaart kunt versturen die gemaakt is van chocola? Wanneer je deze stuurt wordt de ontvanger niet alleen verrast met een mooie boodschap, maar kan hij of zij ook nog eens heerlijk genieten van de lekkere chocola. Deze kaart scoort extra punten voor de originaliteit. 

De verjaardagskaart

Wil jij iemand een verjaardagskaart sturen? Dan heb je allerlei verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een kaart met een verjaardagswens, zoals “fijne verjaardag” of voor een kaart met de leeftijd van de ontvanger erop. Wil je het extra persoonlijk maken? Dan kun je de kaart laten personaliseren door een foto van bijvoorbeeld jou en de ontvanger erop te zetten. Op deze manier laat je ook zien dat je er veel tijd in hebt gestoken om de ontvanger te verrassen.