Breng de sfeer in huis voor de herfstachtige dagen!

De nachten worden langer, de temperatuur buiten wordt kouder en de bladeren op de bomen krijgen de meest prachtige kleuren. De zomer is bijna aan zijn eind gekomen en de herfst is in op komst. Hoe vervelend het voor de zomerliefhebbers ook is, een seizoenswisseling heeft niemand invloed op. Aangezien we in de herfstperiode nog meer thuis tijd doorbrengen, plus veel mensen nu thuiswerken, is het van groot belang jouw huis sfeervol in te richten. Hoe je de sfeer in huis brengt tijdens de herfstdagen vertellen wij jou in deze blog! 

Breng herfstkleuren in huis  


De herfst staat in het teken van het voorbereiden op de winter. Veel dieren verzamelen hun voedsel ter voorbereiding van de winterslaap. Alle planten en bomen verliezen hun prachtige gekleurde bladeren, om zo door de koude winterdagen door te komen. Hierdoor liggen alle bospaden, wegen vol met de meest kleurrijke bladeren. Breng deze kleuren ook jouw huis in! Koop bijvoorbeeld nieuwe kussenhoezen in verschillende herfsttinten zoals: (donker) rood, (donker) bruin, geel en verspreid deze op de bank in de woonkamer. Of hang prachtige nieuwe linnen gordijnen op die de herfstkleuren bevatten.  

Plaats sfeervolle houtenkistjes in huis 


Details hebben veel impact op de sfeer in huis en hoeft niet ingewikkeld! Denk bijvoorbeeld aan een leuk houtenkistje waar verschillende decoraties in geplaatst kan worden. Plaats hierin verschillende sfeervolle kaarsen, dennenappels, kastanjes of een pompoen. Een ontzettend leuk herfststukje, super mooi voor op de keuken-of, salontafel! Let er wel op dat je de kaarsen niet te dicht bij objecten plaatst die snel in de brand vliegen zoals: gordijnen. Niemand zit te wachten op een vitrage dat in vuur in vlam staat.  

 
Ontspan met een heerlijk warm drankje 


Hoe fijn is het om lekker op de bank te zitten, op je zachte kussens, in de mooiste herfsttinten. Kijkend naar de wonderschone nieuwe gordijnen, die je met man en macht hebt opgehangen in de woonkamer, met daarbij een heerlijk warm drankje in de handen. Een glas warme chocolademelk met een heerlijke laag slagroom of een warm kruidig ontspannen theetje, die je na het nemen van de eerste slok meteen de mooiste herinneringen naar boven halen. Scheur dus snel naar de supermarkt en haal al jouw lekkernijen het huis in!