Alles over verstelbare bureaus

Wat zijn verstelbare bureaus, hoe duur zijn ze en wat kan ik er nu eigenlijk mee? We vertellen je graag meer over de nieuwe musthave als het om een fijne werkplek gaat: een verstelbaar bureau. Want: welk bureau moet je nou eigenlijk kiezen? En kies je dan voor een standaard verstelbaar bureau, of ga je voor een verstelbaar zit sta bureau? En wat is nu eigenlijk het verschil? We vertellen je alles wat je moet weten. 

Het verstelbare bureau: de verschillende soorten

Een verstelbaar bureau is een relatief breed begrip. Want: je kunt het bureau verstellen, maar naar welke hoogte? Kan je er ook staand achter werken, of enkel zittend? Dat kun je gemakkelijk achterhalen door te kijken naar de minimale en de maximale hoogte van het bureau (check ook goed welke hoogte je zelf nodig hebt, niet alle bureaus zijn namelijk geschikt voor bepaalde lichaamslengtes. Vervolgens is het goed om te kijken naar hoe het bureau versteld moet worden. Binnen de verstelbare bureaus zijn er verschillende varianten: bureaus die enkel in zithoogte kunnen worden versteld, worden vaak met een inbussleutel versteld. Een andere variant van een verstelbaar bureau is een bureau dat door middel van een slinger versteld kan worden naar de  gewenste hoogte. Deze slinger zit dan vaak aan de onder- of de zijkant van het bureau. Slingerbureaus zijn er ook in zit-sta variant! Let hierbij dus goed op de minimale zit- en stahoogte. Dit geldt ook voor de elektrische variant. Hier vertellen we je graag meer over. 

Verstelbare bureaus: elektrisch is de toekomst

De laatste ontwikkeling binnen de revolutie van het verstelbare bureau is het elektrisch verstelbare bureau. Na de inbussleutel en de slinger is daar dan het elektrisch verstelbare bureau: een verstelbaar zit sta bureau dat door middel van pijltjes via een motor omhoog en omlaag te verstellen is. Sommige verstelbare bureaus die elektrisch zijn hebben zelfs een display waarop je de huidige hoogte van het bureau ziet, zo weet je zeker dat het bureau op de goede hoogte is ingesteld en hoef je het niet op te meten. De meest luxe varianten van zit sta bureaus hebben memory functies, waardoor je je ideale zit- en stahoogte kunt opslaan. 

Waar koop je het beste een verstelbaar bureau? 

Ben je nou op zoek naar een organisatie of webshop waar je al deze opties kunt vergelijken? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Kies in ieder geval voor een partij met ervaring in de markt zoals bijvoorbeeld een Multi Ratio, dit zijn namen die al meerdere jaren binnen de kantoorwereld actief zijn en weten wat ze doen. Hier kun je dus in volle vertrouwen een verstelbaar bureau bestellen en de verschillende opties en mogelijkheden bekijken! Je hebt zelfs de optie om te kiezen voor een tweedehands verstelbaar bureau. Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips en weet je nu ongeveer welk verstelbare bureau je het beste kunt aanschaffen + waar je dit het beste kunt doen.