Al je afspraken en notities bij de hand!

Vind jij het ook zo lastig al je afspraken en notities bij elkaar te houden en heb je last van veel rondslingerende briefjes? Dit is echt niet meer nodig met de producten van moleskine.nl. Bij moleskine.nl kun je terecht voor al jouw notitieboeken, agenda’s en notitieblokken. Het zijn producten die gemaakt zijn voor mooie materialen met stevige kaften. Weet jij nog niet zo goed welk product het beste bij je past? Wij vertellen je er alles over.

Agenda aanschaffen

Wanneer je een agenda aanschaft wil je dat deze functioneel is, maar ook wil je natuurlijk dat deze er leuk uit ziet en dat het niet uit elkaar valt als je deze veel gebruikt. Of je nu op zoek bent naar een agenda voor het nieuwe schooljaar of voor je werk, bij moleskine.nl ben je dan op het juiste adres. Je kunt agenda’s vinden voor een periode van twaalf maanden, maar ook achttien maanden is geen enkel probleem. Moleskine.nl biedt agenda’s aan in diverse formaten, zodat er altijd iets bij zit dat aansluit op jouw wensen.

Verschillen tussen een agenda en een planner

Een planner agenda, wat is het verschil? In eerste instantie lijken beide best veel op elkaar. Bij een agenda en een planner agenda schrijf je dingen op, maar planner agenda heb je ruimte om doelen te noteren en bij te houden hoe jij deze zou willen behalen. De doelen die je kunt behalen zijn bijvoorbeeld de cijfers op school of hoe jij je leven meer in evenwicht kunt krijgen. Deze is dus eigenlijk perfect voor iedereen en eigenlijk onmisbaar.

Notitieboekjes van hoge kwaliteit

Ben je al een poosje aan het zoeken naar een mooi luxe notitieblok voor op school of je werk? Stop dan nu met zoeken, moleskine.nl heeft een breed assortiment met luxe notitieboeken voor iedereen. De Moleskine notitieboeken beschikken over een mooie hoogwaardige kwaliteit die je niet in de steek zal laten. Ga eens voor een blanco notitieboek, hier kun je namelijk in tekenen, schrijven, schetsen. Eigenlijk is het ideaal als je niet gebonden wilt zijn aan blokjes of lijntjes.

Schetsboeken voor iedereen

Ben jij helemaal van het tekenen en het schetsen en zoek jij een goede kwaliteit schetsboek? De schetsboeken van Moleskine zijn perfect voor tekenen, schetsen, collages maken en zelfs waterverven. Moleskine.nl heeft een ruim assortiment, zodat er altijd een schetsboek is dat aansluit bij jou wensen en creativiteit.

Verschillende formaten

Bij Moleskine vind je wel heel veel verschillende maten schetsboeken. Zo kun je bij hen terecht voor een schetsboek A4 of in A3-formaat, maar ook een schetsboek als pocket formaat is geen enkel probleem. Wil jij nu echt eens wat anders dan kun je ook nog eens kiezen voor een schetsboek met zwart papier. Hiermee kun jij je creativiteit naar een nog hoger niveau tillen. Je kunt alleen niet alle kleuren gebruiken en zult dan gaan werken met de felle kleuren, zoals neon kleuren. Dit geeft een heel erg gaaf effect en jij hebt hiermee in korte tijd een echt kunstwerk gecreëerd.